• Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© Fényképek / Photography: Molnár Júlia Dóra

A honlapon közzétett összes fénykép és családi felvétel bármely módon történő felhasználása

csak a fényképek szerzőjének hozzájárulásával történhet.

 

Boraink

A szőlő feldolgozása a lehető legkíméletesebben történik. Boraink acéltartályokban, irányított erjesztéssel, fajélesztők használatával készülnek. Az egyes tételek részben fahordós érlelést is kapnak. Palackozás után a borokat 6 hónapig palackban érleljük, és csak ezután hozzuk forgalomba. A kéknyelűt legalább egy évig érleljük palackban.

A boroscímkék tervezése közben nagyon sok ötlet és idézet megfordult a fejünkben, de mindig vissza-visszakanyarodtunk Krúdyhoz. Mert senki nem írt úgy borokról, emberekről, mint ő... és Márai. 

Ám Krúdy és Szindbád, a történetek és a hangulat, ami olvasás közben magával ragadja az embert, egy kortynyival mégis közelebb áll hozzánk. Ezért mesél Krúdy a szőlőről és a borról a címkéken, Ruppert Dániel grafikus tervezésében.